Genieten in luxe met de camperverhuur van Campergenot

Campergenot is uw adres bij uitstek voor luxe camperverhuur. Met onze volledig ingerichte en uitgeruste campers trekt u er in alle vrijheid op uit. Onze camperverhuur is gespecialiseerd in het model Elnagh T-Loft 530, een luxe halfintegraal voorzien van twee lengtebedden achterin. Ook heeft deze camper een hefbed boven de zithoek en een ruime stahoogte onder het hefbed. De zitplaats kan zo nodig zelfs compleet omgebouwd worden tot vijfde slaapplaats.

Door onze luxe camperverhuur bent u van alle gemakken voorzien

U rijdt in onze campers zeer comfortabel dankzij een 150 pk sterke motor. Er is een aparte doucheruimte aanwezig die volledig gescheiden is van het toilet. Ook een koude zomeravond zal de pret niet bederven, want een standkachel op diesel zorgt ervoor dat u het altijd lekker warm heeft. De grote garage achterin geeft bergruimte voor twee fietsen, veilig opgeborgen tegen diefstal. Verder is de camper ruim voorzien van comfortmiddelen, zoals airco in de cabine, achteruitrijcamera, cruise control, ABS, elektrische ramen / spiegels en een luifel. Ook rijdt u comfortabel dankzij een 150 pk sterke motor. De zithoek heeft een variabele plaats met gordel, waar u heerlijk kunt relaxen in de draaibare cabinestoelen. Verder een kookgelegenheid met 3 pit gasfornuis en een koel-vriescombinatie met een inhoud van 150 liter. Dat is nog eens luxe camperverhuur!

Service met een glimlach

Wij bieden u een compleet aanbod met volledige inventaris en persoonlijke service. Dat betekent dat u onder andere pechhulp voor onderweg krijgt en u uw auto gratis bij ons kunt stallen. Wilt u met een van onze campers zorgeloos op pad? Voor vragen en boekingen belt u naar 0623105465 of naar 0627498877.

 

001-Elnagh-T-Loft-530-800.jpg