Huur uw camper bij Campergenot en geniet van een zorgeloze vakantie!

Huur nu bij ons een camper en beleef  een prachtvakantie! De prijzen vermeld op vrijdagen gelden voor de komende week, inclusief 21% btw, inventaris en complete verzekering. De huurperiode gaat in op vrijdagmiddag om 15.30 uur. Alle kampeerwagens moeten na afloop van de huur om vrijdag voor 10.30 uur op ons terrein te 's-Heer Abtskerke terug zijn.

Huur bij ons een camper, met vele opties en extra’s!

Wij leveren bedlinnen voor €10,- per persoon, badlinnen voor €7,50 per persoon en keukenlinnen voor €5,-. Gaat u voor het eerst op pad met de kleine? Dan kunt bij ons voor maar € 5,00 een compact pop-up reisbedje en tentje voor uw baby huren. Ook rijdt u met onze campers een aantal vrije kilometers, namelijk 1500 kilometer voor iedere week dat u onze camper huurt. Voor extra kilometers betaalt u slechts € 0,20 per kilometer extra. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan in onze campers, zodat wij deze bij de verhuur altijd schoon en fris aan onze klanten kunnen overdragen. De waarborgsom van €750,- voor de huur van onze kampeerwagens worden voor vertrek gefactureerd. Daarom bedraagt het eigen risico van de allrisk verzekering ook maar € 750,- per calamiteit.

Service voor én na uw campervakantie

De buitenzijde van iedere camper wordt na de huur door ons gewassen. Onze kampeerwagens dienen bij retournering na afloop van uw huur verzorgd te zijn van een schoon interieur. Tegen een betaling van € 39, - kunt u de schoonmaak van het interieur ook aan ons overlaten. Tijdens uw vakantie kunt u als huurder uw auto gratis op ons terrein parkeren. Wanneer de verhuur van de campers een aaneengesloten periode van drie of meer weken bedraagt, betaalt u alleen voor de twee duurste weken het volledige huurbedrag. Op de overige weken ontvangt u een korting van 10% (tijdens schoolvakantieweken en rond feestdagen 5%).

Profiteer van herfstvoordeel

Bij de verhuur van onze campers profiteert u van herfstvoordeel. Reserveer 3 weken in de herfst vanaf 23 augustus en krijg €300,- korting op de hele huurperiode. Dan gaat u pas echt voordelig op vakantie!

Campers uit de verhuur, verzekerd bij Aveco

Nadat u de huur van uw camper bij ons geregeld heeft, wilt u natuurlijk gelijk op vakantie. Mochten er echter onverwachte omstandigheden roet in het eten gooien, dan is het fijn om goed voorbereid te zijn. Sluit daarom een reisverzekering en/of annuleringsverzekering af bij Aveco Verzekeringen. Zelfs schade aan uw bagage door een ongeval wordt dan gedekt. Wilt u gebruik maken van onze kampeerwagens te huur? Vul dan het onderstaande formulier in of bel naar 0623105465 of naar 0627498877.

Beschikbaarheidskalender 2019

De huurprijzen staan vermeld op de vrijdagen in onderstaande kalender

Beschikbaarheidskalender 2020

De huurprijzen staan vermeld op de vrijdagen in onderstaande kalender


Prijzen zijn vermeld op vrijdag voor die komende week, inclusief 21% BTW, inventaris en complete verzekering! 

De huurperiode gaat in op vrijdagmiddag om 15.30 uur. De camper moet aan het einde van de huurperiode op vrijdag voor 10.30 uur terug zijn.

VOORDEEL in de herfst!

Herfstvoordeel Reserveer 3 weken in de herfst vanaf 23 augustus nu met 
€ 300  korting op de hele huurperiode

Boek nu!

Geef hier uw gewenste ophaaldatum op. Let op! Alleen op vrijdag!
Geef hier uw gewenste inleverdatum op. Let op! Alleen op vrijdag!